Om mig

Snabba fakta
Namn: Petter Mattsson
Ålder: 24år
Längd: 190cm
Vikt: På väg ner!
Född: Pedersöre, Finland
Bor: Falun, Sverige
Finsk klubb: Gamla Karleby IF
Svensk klubb: ?
Studerar: Tredje året på Idrottstränarprogrammet med inriktning på prestation vid Högskolan Dalarna
Driver: Pettsson Coaching Ab sedan 2016

"Dålig man den som inte kan ändra sig" Tur är väl det att man kan ändra sig! Bakom Pettsson döljer sig en man som tvingades att ge upp det som just då var viktigaste saken i livet, för att inleda en satsning på en helt annan sport.
Den viktiga saken var ishockeyn. Inledde hockey karriären redan som 4 åring och redan efter några år så var jag fast, allt kretsade runt hockeyn, ALLT. Framgångar skördades och bland annat ett FM-brons hann jag knipa under mina aktiva år. Undvek skador under mina 13 första år som hockey spelare, men när dom kom så kom dom ordentligt! Under en och en halv säsong hann jag med att bryta tummen, halvt förstöra ena minisken, skära upp armbågarna 4 gånger och få axeln att hoppa ur led samt bryta nyckelbenet. De två sista skadorna skedde samtidigt och är den enda orsaken till varför jag inte spelar ishockey mer. Axeln håller inte för det fysiska spelet.
På grund av axeln, eller ska vi säga tack vare axeln sadlade jag om till cyklingen. Varför blev det då cykling? Hade använt landsvägscykling som sommarträning för ishockeyn och jag mer än gillade det. Så det var ganska säkert vad jag skulle börja med när jag inte vågade spela ishockey nå mera. Med facit på hand så kan jag säga att jag inte saknat ishockeyn det minsta sedan jag satte upp match tröjan på hyllan.

Utvecklingen inom cyklingen har gått spik rakt upp under den tid jag satsat helt på cyklingen. För varje dag känns det hur jag går framåt och jag skall se till att den kurvan fortsätter i samma riktning.


Kontakt: pmattssop@hotmail.com
Pettsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...